Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
  1. #1
    Junior Member
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    3

    nowe karty cyfry +

    mam pytanie cyfra wprowadziła nowe karty czytałem ,że zostały już rozkodowane w Hiszpanii wie ktoś więcej szczegółów na ten temat i kiedy to wejdzie do polski

  2. #2
    ==Mario==
    Goście

    Pl

    Cytat Zamieszczone przez djrys Zobacz posta
    Musisz się zalogować, aby zobaczyć zawartość lub kliknij Tutaj aby dokonać rejestracji na forum

    Fak hiszpania , portugalia czy francja znacznie maja wienksze doswiadczenia z nowym systemem v10 lecz tak naprawde niema nic na 100%co zdało by egzamin poprostu czekamy .

    Pozdrawiam Rider

  3. #3
    Senior Member
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    4,140
    Cytat Zamieszczone przez djrys Zobacz posta
    Musisz się zalogować, aby zobaczyć zawartość lub kliknij Tutaj aby dokonać rejestracji na forum
    Moge ci odpowiedziec >> Hiszpania walczy nadal cos juz podobno maja.

    Co do C+ jak bedzie "On" to napewno sie o tym kazdy dowie!! Info pojawi sie na Forum.

    ps. na starych szachownicah jeszcze cos mozna pogladac >> patrz dzial kodowania http://www.kronos-sat.pl/showthread.php?t=2337

  4. #4
    Junior Member
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    3
    jak długo może to orientacyjnie potrwać jak myślicie rozkodowanie tego systemu ?

  5. #5
    Senior Member
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    4,140
    Cytat Zamieszczone przez djrys Zobacz posta
    Musisz się zalogować, aby zobaczyć zawartość lub kliknij Tutaj aby dokonać rejestracji na forum
    Na C+i CP czekalismy prawie 2 lata!!! >> i na Softy

  6. #6
    Junior Member
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    3
    u to długo jeszcze dziękuje za zaspokojenie mojej ciekawości :-)

  7. #7
    Junior Member
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    2
    ja mam mnustwo kart starych,wie ktos moze czy dalsze ich programowanie przyniesie efekty w swieceniu programow 0068 ????? mam tez z 16 roznych rodzajow dekoderow pod provideera,idzie to jakos polaczyc i czy odpali na seca ?



  8. #8
    Senior Member
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    1,288
    Cytat Zamieszczone przez esemi Zobacz posta
    Musisz się zalogować, aby zobaczyć zawartość lub kliknij Tutaj aby dokonać rejestracji na forum
    jeśli ci chodzi czy pójdą jeszcze programy cyfry na starych kartonikach to mowie ci że nic nie zrobisz

    jedynie to co opisuje Bruno59 w tym temacie http://www.kronos-sat.pl/showthread.php?t=2337

    idzie jeszcze canalsat na starych kartach

  9. #9
    Junior Member
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    5
    Mam pionka 1430 oraz starą kartę 7A C+, czy mogę na niej odbierać canalsat jeżeli tak to poproszę o opis.Pozdrawiam

  10. #10
    Senior Member
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    1,288
    Cytat Zamieszczone przez baryła Zobacz posta
    Musisz się zalogować, aby zobaczyć zawartość lub kliknij Tutaj aby dokonać rejestracji na forum
    czemu nie poczytasz dokładnie tego tematu tam wszystko masz nawet o twoim pionku ttp://www.kronos-sat.pl/showthread.php?t=2337


Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •